ON SALE: Medical statistics made easy - e-book format

Magamról

Üdvözlök mindenkit a weboldalamon.

Juhász Dávid vagyok, két könyv szerzője.

Amióta az eszemet tudom, szerettem az újításokat és a kreatív ötleteket.

Ez egészen kisgyerekkoromban is így volt: életem első újraélesztését egy kiscsibén hajtottam végre, hat évesen. :)
A szüleim amikor megtudták, mi történt, a döbbenettől tátott szájjal hallgatták, hogy a Baywatchból inspirálódva megpróbáltam életet pumpálni a pár hetes csibébe.

Az oktatás mindig vonzott: teljesen mindegy volt, hogy angol nyelvet, matematikát orvosi élettant vagy műtéttant kellett magyarázni, szerettem megértetni a másikkal a téma lényegét, és a mai napig felvillanyoz, amikor látom, hallom a diákomban a megértést egy sóhaj, vagy vidám mondat formájában.

Az egyetem alatt fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék valami újat létrehozni, valami olyat letenni az asztalra, ami megkönnyítheti másoknak a tanulást, illetve a pályaválasztást.

A saját ötleteim kibontakoztatása előtt letettem az orvosi pecsétet és a fehér köpenyt  részt vettem egy innovatív, mesterséges intelligencia alapú orvosi applikáció fejlesztés elindításában is, hogy a saját szememmel is meglássam, hogyan konkretizálódik egy ötlet, és hogyan lesz a pappírra ír számokból és betűkből egy kézzel fogható és megérinthető végeredmény.

Ezután fogtam bele teljes gőzzel a könyveimbe:

Az egyetem alatt jött első könyvötletem, az "Így végeztem el az orvosit", ami a pályaválasztást, és az orvosi egyetem átlátását könnyíti meg, mindezt vicces történetekkel, inspiráló idézetekkel fűszerezve.

A második könyvem, amit elsőnek adtam ki, a statisztika magánóráim alatt született meg, amikor is rájöttem, hogy ez miért a közutálat tárgya: kevéssé életszerű, és nagyon száraz az oktatása a legtöbb helyen.

Nincs lecsupaszítva a lényeg, amit meg kell értenem. Ezért megpróbáltam egy humoros és érdekes köntösbe csomagolni az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Ebben a pillanatban két dologgal foglalkozom: angol nyelvet tanítok, és a könyveimet írom és adom ki.

Ha tetszett amit írtam, nézz körül a weboldalon, olvasd el a blogbejegyzéseimet, vagy látogass el a Facebook oldalaimra is:

Így végeztem el az orvosit: https://www.facebook.com/%C3%8Dgy-v%C3%A9geztem-el-az-orvosit-107077850859298

Medical Statistics made Easy: https://www.facebook.com/Medical-Statistics-Made-Easy-101931304738377